Studenţi în practică la Jandarmeria Sălaj Reviewed by CD on . Astăzi, 12.02.2018, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj a început un nou stagiu de practică pentru 6 studenţi ai Facultăţii de Jandarmi din cadrul Acade Astăzi, 12.02.2018, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj a început un nou stagiu de practică pentru 6 studenţi ai Facultăţii de Jandarmi din cadrul Acade Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Studenţi în practică la Jandarmeria Sălaj

Studenţi în practică la Jandarmeria Sălaj

Studenţi în practică la Jandarmeria Sălaj

Astăzi, 12.02.2018, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj a început un nou stagiu de practică pentru 6 studenţi ai Facultăţii de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, stagiu ce se va încheia în data de 09 martie 2018.
Un număr de 2 studenţi de anul I vor fi repartizaţi Detaşamentului I Jandarmi Mobil unde vor executa misiuni de ordine publică, 3 studenţi de anul II se vor familiariza cu misiuni specifice de pază şi protecţie instituţională, iar 1 student de anul IV se va deprinde cu activităţile specifice Serviciului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Statului Major.
Alţi 3 studenţi, aflaţi în anul III de studiu, în prezent în practică la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan „Regele Carol I” Sinaia, se vor alătura colegilor lor în data de 19.02.2018 şi îşi vor continua stagiul de pratică în cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil.
Studenţii vor fi coordonaţi şi îndrumaţi de tutori ofiţeri jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa de învăţământ.
Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalităţi de pregătire fiind însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la diferite misiuni de ordine publică, activităţile având ca scop aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor asimilate, formarea, dezvoltarea şi perfecţionarea deprinderilor practice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus