Primarii sălăjeni, instruiţi să gestioneze situaţiile de urgenţă Reviewed by CD on . Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” (ISU) Sălaj organizează, în această perioadă, cursul de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă desti Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” (ISU) Sălaj organizează, în această perioadă, cursul de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă desti Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primarii sălăjeni, instruiţi să gestioneze situaţiile de urgenţă

Primarii sălăjeni, instruiţi să gestioneze situaţiile de urgenţă

Primarii sălăjeni, instruiţi să gestioneze situaţiile de urgenţă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” (ISU) Sălaj organizează, în această perioadă, cursul de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă destinat primarilor.

Instruirea se va derula pe parcursul a cinci zile, respectiv în intervalul 14 – 18 septembrie.

Potrivit reprezentanţilor ISU Sălaj, în cursul zilei de miercuri, 16 septembrie, la sediul unităţii a avut loc vizita de studiu, în cadrul căreia a fost realizată prezentarea fluxului informaţional în situaţii de urgenţă, precum şi a autospecialelor de intervenţie din dotarea Detaşamentului de pompieri Zalău. La pregătire participă primarii a 13 comune, respectiv: Bănişor, Boghiş, Camăr,Carastelec, Chieşd, Crasna, Halmăşd, Măerişte, Nuşfalău, Pericei, Plopiş, Sîg şi Valcău de Jos.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus