Polițiștii sălăjeni, alături de elevii din Zalău și Jibou Reviewed by CD on . Polițiștii zălăuani au desfășurat miercuri, 14 martie a.c., o serie de activități circumscrise Zilei Poliției Române, în care au fost implicați 120 de elevi de Polițiștii zălăuani au desfășurat miercuri, 14 martie a.c., o serie de activități circumscrise Zilei Poliției Române, în care au fost implicați 120 de elevi de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Polițiștii sălăjeni, alături de elevii din Zalău și Jibou

Polițiștii sălăjeni, alături de elevii din Zalău și Jibou

Polițiștii sălăjeni, alături de elevii din Zalău și Jibou

Polițiștii zălăuani au desfășurat miercuri, 14 martie a.c., o serie de activități circumscrise Zilei Poliției Române, în care au fost implicați 120 de elevi de la Liceul de Artă “Ioan Sima” Zalău, cărora le-au prezentat mai multe teme cu specific rutier, dar și de prevenire a delincvenței juvenile și victimizare a minorilor.

Tot miercuri, polițiștii jibouani de la structurie de poliție rutieră, ordine publică, proximitate și criminalistică au fost alături de elevii din cadrul Liceului Tehnologic “Octavian Goga” Jibou, unde, pe lângă temele cu specific rutier, le-au prezentat câteva din dotările Poliției. La finalul activității, polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au executat un exercițiu demonstrativ. De asemenea, astăzi, la Școala Gimnazială “Iuliu Maniu” Zalău va avea loc o prezentare video pe mai multe teme preventive, activitate la care vor participa elevii claselor a V-VIII.

Tot astăzi, pe Lacul de acumulare Vîrşolţ are loc cea de-a doua Ediţie a concursului de pescuit, unde se întrec opt polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. În intervalul orar 12.00-14.55, Asociația Sportivă Dinamo va desfășura competiții la minifotbal, la care participă polițiști din cadrul unității.

Șirul activităților dedicate Zilei Poliției Române continuă și vineri, 16 martie a.c. Polițiștii Compartimentului de Proximitate din cadrul Biroul de Ordine pentru Mediul Urban vor fi alături de elevii Școlii Gimnaziale „Corneliu Coposu” Zalău, unde vor prezenta diferite teme cu specific rutier. La sfârșitul activităților, elevii vor participa la concursul „Polițist junior”. Câștigătorii vor fi premiați cu diplome și insigne.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus