Pieton băut acroşat de un autoturism în Nușfalău Reviewed by CD on . Un pieton, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă a fost victima unui accident de circulaţie petrecut în seara zilei de dumunică, 27 august a.c., l Un pieton, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă a fost victima unui accident de circulaţie petrecut în seara zilei de dumunică, 27 august a.c., l Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pieton băut acroşat de un autoturism în Nușfalău

Pieton băut acroşat de un autoturism în Nușfalău

Pieton băut acroşat de un autoturism în Nușfalău

Un pieton, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă a fost victima unui accident de circulaţie petrecut în seara zilei de dumunică, 27 august a.c., la ora 22.20, pe raza localităţii Nuşfalău.

Poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Şimleu Silvaniei s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au stabilit că un tânăr de 29 de ani, care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă şi fără a purta elemente reflectorizante, a fost acroşat de un autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 63 de ani, din Zalău.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea uşoară a pietonului.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul alcooltest. Pentru conducătorul auto, rezultatul a fost negativ, iar pentru pieton s-a evidenţiat o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus