Minor din Zalău, condamnat pentru complicitate la tâlhărie Reviewed by CD on . Un minor de 17 ani, din Zalău, îşi va petrece următoarele 22 de luni într-un centru educativ, după ce a fost găsit vinovat de comiterea infracţiunii de complici Un minor de 17 ani, din Zalău, îşi va petrece următoarele 22 de luni într-un centru educativ, după ce a fost găsit vinovat de comiterea infracţiunii de complici Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Minor din Zalău, condamnat pentru complicitate la tâlhărie

Minor din Zalău, condamnat pentru complicitate la tâlhărie

Minor din Zalău, condamnat pentru complicitate la tâlhărie

Un minor de 17 ani, din Zalău, îşi va petrece următoarele 22 de luni într-un centru educativ, după ce a fost găsit vinovat de comiterea infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare o sentință penală privind un minor de 17 ani, din Zalău. „Față de acesta, Judecătoria Zalău a dispus măsura educativă a internării într-un centru educativ pentru o perioadă de 1 an și zece luni, pentru comiterea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată”, se precizează în comunicatul de presă al instituţiei.
Minorul a fost depus în Centrul Educativ Buziaș.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus