Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de poliţiştii din Năpradea Reviewed by CD on . Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Postului de Poliție Năpradea , au pus în aplicare, marţi, 20 noiembrie a.c., Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Postului de Poliție Năpradea , au pus în aplicare, marţi, 20 noiembrie a.c., Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de poliţiştii din Năpradea

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de poliţiştii din Năpradea

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de poliţiştii din Năpradea

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Postului de Poliție Năpradea , au pus în aplicare, marţi, 20 noiembrie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Jibou, pe numele unui bărbat de 38 de ani, din comuna Năpradea.

Bărbatul are de ispăşit o pedeapsă de un an, 11 luni și 585 zile închisoare, pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, respectiv conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere şi refuz sau sustragere de la recoltarea probelor biologice. Faptele au fost comise în comuna Năpradea, în luna iunie 2017.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj şi urmează a fi transferat la penitenciar în vederea executării pedepsei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus