Furturi comise în comuna Letca, anchetate de polițiști Reviewed by CD on . Polițiștii Postului de Poliție Letca au identificat joi, 15 februarie a.c., trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani, din Jibou și Creaca, bănuiți d Polițiștii Postului de Poliție Letca au identificat joi, 15 februarie a.c., trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani, din Jibou și Creaca, bănuiți d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Furturi comise în comuna Letca, anchetate de polițiști

Furturi comise în comuna Letca, anchetate de polițiști

Furturi comise în comuna Letca, anchetate de polițiști

Polițiștii Postului de Poliție Letca au identificat joi, 15 februarie a.c., trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani, din Jibou și Creaca, bănuiți de comiterea unui furt de acumulator, faptă comisă în noaptea de 15 spre 16 decembrie 2017, pe raza comunei Letca.

În aceeași zi, oamenii legii au mai identificat doi bărbați de 34 și 50 de ani, din Letca și Jibou, care, în perioada 22 ianuarie-12 februarie a.c., au pătruns prin efracție în beciurile a două persoane de pe raza comunei Letca, de unde au sustras băuturi alcoolice în valoare de 3600 lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de aproximativ 25 %.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, dar și pentru documentarea activității infracționale a acestora.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus