Contravenţii silvice constatate de jandarmi în comuna Cizer Reviewed by CD on . Ieri, 13 iunie a.c., în urma unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilicite din domeniul silvic pe raza judeţului Sălaj, jandarmii au depistat, Ieri, 13 iunie a.c., în urma unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilicite din domeniul silvic pe raza judeţului Sălaj, jandarmii au depistat, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Contravenţii silvice constatate de jandarmi în comuna Cizer

Contravenţii silvice constatate de jandarmi în comuna Cizer

Contravenţii silvice constatate de jandarmi în comuna Cizer

Ieri, 13 iunie a.c., în urma unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilicite din domeniul silvic pe raza judeţului Sălaj, jandarmii au depistat, pe raza comunei Cizer, pe numitul P.I. care transporta fără aviz de însoţire material lemnos din specia „fag”.
De asemenea, în urma verificărilor, s-a constatat că persoana în cauză se face vinovată şi de tăiere fără drept de arbori. Acesta a tăiat mai mulţi arbori din specia „carpen” dintr-o pădure de pe raza aceleiaşi localităţi.
Pentru faptele săvârşite s-au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale conform legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la regimul silvic, în valoare totală de 1000 lei, s-a confiscat 1,2 m³ material lemnos, un motofierăstrău marca „Husqvarna” şi un tractor „U-650”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus