Coliziune între două autovehicule produsă în Nușfalău Reviewed by CD on . Două persoane au fost rănite luni seara, 16 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, într-o coliziune produsă pe Drumul Național 1H, în localitatea Nușfalău. Din pr Două persoane au fost rănite luni seara, 16 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, într-o coliziune produsă pe Drumul Național 1H, în localitatea Nușfalău. Din pr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Coliziune între două autovehicule produsă în Nușfalău

Coliziune între două autovehicule produsă în Nușfalău

Coliziune între două autovehicule produsă în Nușfalău

Două persoane au fost rănite luni seara, 16 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, într-o coliziune produsă pe Drumul Național 1H, în localitatea Nușfalău.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că o tânără de 28 de ani, din județul Cluj, se deplasa cu autoturismul pe drumul menționat, iar în localitatea Nușfalău nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare, condusă de un tânăr de 21 de ani, și a intrat în coliziune cu aceasta.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a două fetițe, cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, pasagere pe bancheta din spate în autoturism.

Polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus