Bătrân din Racâș, salvat de pompieri din calea apelor Reviewed by CD on . Miercuri după masă, Garda Hida a fost solicitată să intervină pentru a evacua o persoană care a fost surprinsă între două pâraie umflate, în apropierea localită Miercuri după masă, Garda Hida a fost solicitată să intervină pentru a evacua o persoană care a fost surprinsă între două pâraie umflate, în apropierea localită Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bătrân din Racâș, salvat de pompieri din calea apelor

Bătrân din Racâș, salvat de pompieri din calea apelor

Bătrân din Racâș, salvat de pompieri din calea apelor

Miercuri după masă, Garda Hida a fost solicitată să intervină pentru a evacua o persoană care a fost surprinsă între două pâraie umflate, în apropierea localităţii Racâş. Pompierii au extras şi salvat persoana (un bărbat de aproximativ 84 de ani).
În urma fenomenelor meteorologice (averse de ploaie) din ultima perioadă, o un segment de circa 100 de metrii din drumul DJ 108 D, la ieşirea din localitate spre judeţul Maramureş, a fost inundat (pe care se circula cu mare dificultate).Cu ajutorul unui buldoexcavator a fost decolmatat şanţul şi s-a realizat un dig, iar pompierii din cadrul Gărzii Cehu Silvaniei au fost solicitaţi să intervină pentru a evacua apa de pe o porţiunea respectivă, şi au intervenit cu 2 motopompe.
Pompierii zălăuani au intervenit miercuri seara pentru a evacua apa cu ajutorul unei motopompe din demisolul unui imobil, din localitatea Panic.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus