Accidente produse pe șoselele din Sălaj Reviewed by CD on . Ieri la ora 3.25,  O. Sebastian, 29 ani, din Cluj-Napoca, a condus autoturismul proprietate personală pe DN 1F, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, în cu Ieri la ora 3.25,  O. Sebastian, 29 ani, din Cluj-Napoca, a condus autoturismul proprietate personală pe DN 1F, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, în cu Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Accidente produse pe șoselele din Sălaj

Accidente produse pe șoselele din Sălaj

Accidente produse pe șoselele din Sălaj

Ieri la ora 3.25,  O. Sebastian, 29 ani, din Cluj-Napoca, a condus autoturismul proprietate personală pe DN 1F, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, în curbă deosebit de periculoasă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de B. Vasile, 44 ani, din Satu-Mare. În urma impactului, conducătorul auto B. Vasile a suferit leziuni grave.

Tot ieri, în jurul orei 2.30, pe DJ 191D, în localitatea Sâg, H. Tudor, 22 ani, din Cizer, se afla la volanul  autoturismului proprietate personală şi, datorită imprudenţei în conducere, a pătruns pe contrasens unde a acroşat doi tineri de 19, respectiv 22 ani, care se deplasau pe partea carosabilă, aceştia suferind leziuni uşoare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus