Accident grav în Pericei Reviewed by CD on . O adolescentă de 14 ani a ajuns miercuri, 30 septembrie, la spital în stare gravă în urma unui accident de circulaţie, ce a avut loc în Pericei. Potrivit inform O adolescentă de 14 ani a ajuns miercuri, 30 septembrie, la spital în stare gravă în urma unui accident de circulaţie, ce a avut loc în Pericei. Potrivit inform Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident grav în Pericei

Accident grav în Pericei

Accident grav în Pericei

O adolescentă de 14 ani a ajuns miercuri, 30 septembrie, la spital în stare gravă în urma unui accident de circulaţie, ce a avut loc în Pericei.
Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 14 şi a fost provocat de un tânăr din Şimleu Silvaniei. „K.Peter de 26 de ani, din Şimleu Silvaniei, în timp ce conducea autoturismul a lovit cu oglinda din partea dreapta faţă o elevă, în vârstă de 14, ce traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni, semnalizată corespunzător”, au declarat poliţiştii sălăjeni. În urma impactului, minora a fost rănită grav, fiind transportată de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale.
Pe numele şoferului, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus