Zeci de sancţiuni aplicate de polițiștii sălăjeni pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea

33 de infracţiuni de conducere fără permis constatate de poliţiştii sălăjeni în primele nouă luni ale anului

În ultimele 24 de ore, polițiștii din Sălaj, împreună cu jandarmi şi poliţişti locali au acționat pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de prevenire și combatere a răspândirii noului virus.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii au depistat 202 de persoane care nu au respectat interdicțiile impuse, 166 dintre acestea au fost sancţionate pentru că nu purtau masca de protecţie, iar 36 de sancţiuni pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie.

Alte 27 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de jandarmi, dintre care 26 au aplicate pentru nepurtarea măştii de protecţie şi una pentru lipsa declaraţiei.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală au aplicat şi poliţiştii locali 11 sancţiuni.

În cadrul acţiunilor desfăşurate au fost legitimate 1607 persoane, fiind verificate şi 104 mijloace de transport persoane, dintre care 71 au fost mijloace de transport în comun.

De asemenea, forţele de ordine au verificat şi 127 de societăţi comerciale, dintre care 27 au fost restaurante/terase/alte medii de interes, fără a fi constatate nereguli.

Totodată, pe raza judeţului, pe lângă aceste acţiuni au fost desfăşurate şi 15 acţiuni punctuale, în cadrul cărora au fost aplicate 98 de sancţiuni contravenţionale.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 76970 lei.

În cadrul acţiunilor au fost angrenaţi 105 poliţişti, 75 jandarmi şi 29 poliţişti locali.

Recomandari

Alte Articole