Zeci de persoane supravegheate judiciar în Sălaj Reviewed by CD on . Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj verifică periodic modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălc Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj verifică periodic modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Zeci de persoane supravegheate judiciar în Sălaj

Zeci de persoane supravegheate judiciar în Sălaj

Zeci de persoane supravegheate judiciar în Sălaj

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj verifică periodic modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă. În perioada 1 ianuarie-1 octombrie a.c., la nivel judeţean, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară față de 50 de persoane.

Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse. În perioada de referinţă, la nivel judeţean, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară față de 50 de persoane.

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 14 persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu și cu privire la 36 de persoane aflate sub control judiciar.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus