Zeci de metri cubi de masă lemnoasă confiscată de polițiști în Ileanda Reviewed by CD on . Polițiștii sălăjeni de la structura de ordine publică au desfășurat la data de 27 septembrie a.c., o acțiune pentru combaterea ilegalităților în domeniul silvic Polițiștii sălăjeni de la structura de ordine publică au desfășurat la data de 27 septembrie a.c., o acțiune pentru combaterea ilegalităților în domeniul silvic Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Zeci de metri cubi de masă lemnoasă confiscată de polițiști în Ileanda

Zeci de metri cubi de masă lemnoasă confiscată de polițiști în Ileanda

Zeci de metri cubi de masă lemnoasă confiscată de polițiști în Ileanda

Polițiștii sălăjeni de la structura de ordine publică au desfășurat la data de 27 septembrie a.c., o acțiune pentru combaterea ilegalităților în domeniul silvic.

În acest context, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.250 de lei, din care o sancțiune a fost la Legea 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, 11 la OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, iar două au constituit alte abateri.

Totodată, polițiștii au ridicat în vederea confiscării și 90,5 metri cubi de material lemons. Masa lemnoasă a fost depistată pe un teren din categoria de folosință pășune de pe raza Ileanda și aparținea unui bărbat de 50 de ani, din județul Maramureș, care era și proprietarul terenului.

Întreaga cantitate a fost predată Ocolului Silvic Someș Șilva Jibou.

Fașă de acesta polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori, faptă prevăzută de Legea 46/2008 privind Codul Silvic.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus