Zeci de dosare penale soluţionate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sălaj

În perioada 15-22 aprilie a.c. au fost soluţionate 42 dosare penale, ce au avut ca obiect infracţiuni de furt, distrugere, lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, distrugere etc.

Activităţile desfăşurate au urmărit documentarea activităţii infracţionale a persoanelor bănuite şi recuperarea prejudiciilor.

Exemplu:

Poliţiştii au documentat activitatea infracţională a unor persoane bănuite de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu şi distrugere.

Faptele au fost comise la data de 3 aprilie 2021, în municipiul Zalău. Bănuiţi de comiterea faptelor sunt trei persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 41 ani, două din Zalău şi una din comuna Bobota. Bărbatul de 41 de ani este bănuit de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu, fiind cercetat în libertate. Cel de 30 ani este bănuit de lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere, în prezent fiind arestat preventiv. În sarcina minorului s-au reţinut lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu. Faţă de minor, procurorul a dispus măsura controlului judiciar.

Pe fondul unui conflict spontan, cei trei, împreună cu două femei, s-ar fi deplasat la locuinţa unui zălăuan, au spart geamul, după care au pătruns în locuinţă şi au agresat persoanele care se aflau în de faţă. Ulterior, prin constrângere, l-ar fi obligat pe unul dintre cei prezenţi să-i însoţească în pădure, unde l-ar fi abandonat.

La data de 22 aprilie a.c., dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de trimitere în judecată.

Recomandari

Alte Articole