A zecea ediție a Festivalului – concurs județean “Mândru Cântec Sălăjean”

A zecea ediție a Festivalului - concurs județean "Mândru Cântec Sălăjean"

Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, cu sprijinul Clubului Rotary Zalău, organizează vineri, 26 mai și duminică, 28 mai 2017 a 10-a ediție a Festivalului-concurs județean de interpretare a cântecului popular „Mândru Cântec Sălăjean”.

Vineri, 26 mai, începând cu ora 10, în sala „Dialoguri europene” de la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj vor evolua concurenții de la secțiunile preșcolari și clasele I – IV, soliști vocali și instrumentiști.
Vineri, 26 mai, de la ora 17, în aceeași sală vor avea repetițiile și preselecția pentru concurenții de la secțiunile clasele V – VIII (soliști vocali), clasele V – VIII (soliști instrumentiști), clasele IX – XII (soliști vocali) și clasele IX – XII (soliști instrumentiști).
Duminică, 28 mai 2017, de la ora 14, în sala „Dialoguri europene” de la CCAJS se va desfășura concursul de la secțiunile clasele V – VIII (soliști vocali), clasele V – VIII (soliști instrumentiști), clasele IX – XII (soliști vocali) și clasele IX – XII (soliști instrumentiști).

Acompaniază orchestra Ansamblului folcloric „Meseșul” al Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, dirijor Dorel Ciobanu.
Se vor acorda diplome de participare, premii și mențiuni la toate secțiunile menționale. Se va acorda, de asemenea, Premiul Rotary Zalău pentru cel mai bun concurent al festivalului.
Juriul este format din prof. dr. Ioan Chezan (președinte), prof. Grigore Grigoruț și prof. Dorel Ciobanu (membri).
La a zecea ediție a festivalului s-au înscris până în prezent 57 de concurenți.

Recomandari

Alte Articole