Zalaul organizeaza, in premiera, Cupa Romaniei la volei

Orasul de la poalele Mesesului gazduieste incepand de azi, in premiera, Cupa Romaniei la volei atat la masculin, cat si la feminin.

20 de echipe, dintre care 12 la masculin si 8 la feminin se vor duela pentru unul din cele doua trofee care pot fi castigate pe plan intern.

 

Competitia va incepe in aceasta dupa-amiaza, la ora 14, cu meciul dintre SCMU Craiova si VCM LPS Piatra Neamt, dupa care, tot azi, vor mai avea loc partidele: “U” Cluj – CSU Galati, Unirea Dej – CSM Bucuresti si Steaua Bucuresti – SCMU Craiova.

 

De la aceeasi ora vor incepe jocurile si joi, cu partidele retur din prima faza: VCM LPS Piatra Neamt – SCMU Craiova, “U” Cluj – CSU Galati, CSM Bucuresti – Unirea Dej, SCMU Craiova – Steaua Bucuresti.

 

Castigatoarele din cele patru partide se vor duela vineri cu echipele clasate pe primele patru locuri in sezonul trecut: Remat Zalau, Explorari Baia Mare, Dinamo Bucuresti si Tomis Constanta.

 

Rematul va intalni vineri dupa-amiaza castigatoarea dintre CSM Bucuresti si Unirea Dej.

 

La masculin, semifinalele si finalele se vor desfasura in perioada 6 – 7 mai a anului viitor, iar la feminin, in 9 – 10 mai 2012.

Recomandari

Alte Articole