Zalaul a tinut pasul cu Oltchim o repriza

HC Zalau a incercat joi seara sa se ridice cat mai proape de nivelul Oltchimului, iar in unele momente a reusit sa joace chiar de la egal la egal cu multimpla campioana a Romaniei. Diferenta mare de valoare dintre jucatoarele celor doua echipe si-a spus cuvantul la un moment dat, valcencele distantandu-se la opt goluri pana la pauza, 19 – 11, dupa ce scorul era 6 – 4 in minutul 12. Repriza a doua a fost insa mai echilibrata, valcencele castigand la un singur gol, 16 – 15.

Scorul final a fost 35 – 26, insa managerul Gheorghe Tadici considera ca diferenta trebui sa fie intre patru si sase goluri.

“E greu sa mai pui probleme unei echipe cum e Oltchimul cand ramai si in patru jucătoare de camp. Am facut noua greseli nefortate, am si ratat destul de mult, iar Nichita a prins o zi mai proasta în poarta. Toate acestea coroborate cu cateva decizii eronate ale arbitrilor le-au facut meciul mult mai usor pentru Oltchim. Nu contest victoria echipei Oltchim, insa cred ca era normal să fie o diferenta intre 4 si 6 goluri. Prima repriza nu m-a multumit, dar in repriza a doua am jucat de la egal la egal cu Oltchimul. O echipa cu 12 jucatoare convocate la lotul national pentru Mondialele din Brazilia, la care se adaugă si jucătoarele straine, titulare la echipele lor reprezentative. Noi am folosit tot lotul pe care l-am avut la dispozitie, printre care au fost si cateva jucătoare foarte tinere. Cred ca a fost un meci bun si un meci util pentru Oltchim inaintea meciului din Liga Campionilor, chiar daca domnul Voina sustine ca nu are cu cine sa joace in campionatul intern”, a declarat tehnicianul zalauan.

Recomandari

Alte Articole