Zalauanii s-au impus la Memorialul "Mike Stefan"

Peste 60 de tenismeni din Carei, Cluj-Napoca, Satu Mare, Cehu Silvaniei, Tasnad si Zalau s-au intrecut duminica la cea de-a XII-a editie a Memorialului “Mike Stefan”, competitie de tenis de masa desfasurata in Sala Sporturilor din Zalau.
Categoriile la care s-a organizat competitia au fost: open, 8 – 10 ani masculin, juniori III open, junioare III, juniori I open, junioare I, seniori si seniori amatori.
Clubul Sportiv Municipal Zalau a avut reprezentanti pe podium la toate categoriile: Cristian Muresan – locul II la open si locul I la juniori III open, Rares Olahut – locul II la juniori III open, Dan Mandru – locul III la juniori III open, Stefania Pasca – locul I la junioare III si la junioare I, Andrei Margin – locul I la juniori I open, Dan Mandru – locul II la juniori I open si Rares Olahut – locul III la juniori I open, Lucian Trif – locul I la seniori, Dan Farcas – locul II la seniori. Zalaul a avut doi reprezentanti pe podium si la categoria seniori amatori, Ambrus Csaba clasandu-se pe locul I, iar Dan Potra pe pozitia a III-a.
Competitia a fost organizata de Asociatia Judeteana de Tenis de Masa, CSM Zalau si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret.
Urmatoarea competitie pentru tenismenii de la CSM Zalau este programata la finalul saptamanii viiitoare, la Medias, Cupa “Romgaz”.

Recomandari

Alte Articole