Zălăuan arestat pentru tâlhărie Reviewed by CD on . La data de 27.10.2019, ora 10,55, Poliția Municipiului Zalău a fost sesizată de către Unitatea de Primire Urgenţe Zalău cu privire la faptul că la unitate s-a p La data de 27.10.2019, ora 10,55, Poliția Municipiului Zalău a fost sesizată de către Unitatea de Primire Urgenţe Zalău cu privire la faptul că la unitate s-a p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Zălăuan arestat pentru tâlhărie

Zălăuan arestat pentru tâlhărie

Zălăuan arestat pentru tâlhărie

La data de 27.10.2019, ora 10,55, Poliția Municipiului Zalău a fost sesizată de către Unitatea de Primire Urgenţe Zalău cu privire la faptul că la unitate s-a prezentat un bărbat din Fizeș, care a declarat că a fost agresat şi solicitat îngrijiri medicale.

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Zalău au făcut cercetări cu privire la această sesizare şi au că, în data de 26.10.2019, în jurul orei 20,00, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, bărbatul a fost lovit cu pumnul în zona feţei, de către o persoană necunoscută, care i-a sustras un telefon mobil și o sumă de bani.

Polițiștii l-au identificat imediat pe presupusul autor al tâlhăriei, un bărbat de 29 ani din Zalău, pe care l-au reţinut pe o perioadă de 24 ore, iar în 29 octombrie a.c. l-au prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, Judecătoria Zalău emiţând mandat pentru 30 de zile.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus