Zalău: O copilă a fost accidentată de o ambulanță Reviewed by CD on . O fetiță de șase ani a fost accidentată în dimineaţa zilei de joi, 11 februarie, de o ambulanță în timp ce traversa strada prin loc interzis. Potrivit comunicat O fetiță de șase ani a fost accidentată în dimineaţa zilei de joi, 11 februarie, de o ambulanță în timp ce traversa strada prin loc interzis. Potrivit comunicat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Zalău: O copilă a fost accidentată de o ambulanță

Zalău: O copilă a fost accidentată de o ambulanță

Zalău: O copilă a fost accidentată de o ambulanță

O fetiță de șase ani a fost accidentată în dimineaţa zilei de joi, 11 februarie, de o ambulanță în timp ce traversa strada prin loc interzis.
Potrivit comunicatului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, din primele cercetări rezultă faptul că șoferul, un tânăr de 30 de ani, din Zalău, se deplasa cu autospeciala la o intervenție medicală, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, moment în care a acroșat-o pe minora de șase ani, din Jibou, care traversa strada neregulamentar, prin loc interzis. Evenimentul rutier a avut loc la ora 8.35, pe strada Dumbrava, din municipiu.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus