Zalău: ,,Luna Curățeniei de Primăvară,, – la final Reviewed by CD on . 1000 de elevi de la 14 unităţi de învăţământ și angajați din cadrul a 18 instituţii/societăți comerciale au participat la acțiunea ,,Luna Curățeniei de Primăvar 1000 de elevi de la 14 unităţi de învăţământ și angajați din cadrul a 18 instituţii/societăți comerciale au participat la acțiunea ,,Luna Curățeniei de Primăvar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Zalău: ,,Luna Curățeniei de Primăvară,, – la final

Zalău: ,,Luna Curățeniei de Primăvară,, – la final

Zalău: ,,Luna Curățeniei de Primăvară,, – la final

1000 de elevi de la 14 unităţi de învăţământ și angajați din cadrul a 18 instituţii/societăți comerciale au participat la acțiunea ,,Luna Curățeniei de Primăvară,, și au colectat de pe domeniul public al Municipiului Zalău – spații verzi, parcuri, cursuri de apă și zone riverane, lizieră, 62 t deșeuri.

Au participat elevil și cadre didactice de la Școlile Gimnaziale Iuliu Maniu, Mihai Eminescu, Simion Bărnuțiu, Gheorghe Lazăr, Corneliu Coposu, Porolissum, Școlii Generale George Coșbuc, Liceele Tehnologic Voievod Gelu, Pedagogic Gheorghe Șincai, Tehnologic Mihai Viteazu, Ortodox Sf. Ștefan, Sportiv Avram Iancu, Reformat Wesselenyi Zalău și membrilor Consiliul Local al Tinerilor.

Apreciem contribuția adusă la înfrumusețarea orașului și de către reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, Inspectoratului Județean de Jandarmi Sălaj, Consiliului Județean Sălaj, Spitalului Județean de Urgență Zalau, Instituției Prefectului Sălaj, S.C. Ave Sălaj Ecoserv S.R.L., S.C. Compania de Apă Someș S.A., UM 01483.

Au executat lucrări în cadrul programului ,,Luna Curățeniei de Primăvară,, și angajați ai Direcției Generale de Administrare a Domeniului Public, S.C. E-ON Gaz Distribuţie S.A., S.C. Uzina Electrică Zalău S.A., S.C. Transurbis S.A., S.C. Electrica S.A. Zalău, Sistemul de Gospodărire a Apelor Sălaj, Ocolul Silvic Stejarul, S.C. Citadin Zalău S.R.L.

În perioada 25–30 martie, S. C. Coral Impex S. R. L. Ploiești a desfășurat lucrări de deratizare pe domeniul public și lucrari de deratizare, dezinsecție și dezinfecție în instituțiile de învățământ. De asemenea, s-au executat lucrări de deratizare în gospodării individuale – case și lucrări de larvicidare pe domeniul privat (asociații de proprietari – subsoluri de bloc).

Conform programului inițial, lucrările urmau să se desfășoare în perioada 15 martie – 15 aprilie, însă programul a fost prelungit până în 28 aprilie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus