Zalău: A început distribuirea alimentelor primite prin Programul European de Distribuire a Alimentelor Reviewed by CD on . Direcția de Asistență Socială Comunitară a Primăriei Municipiului Zalău distribuie alimentele primite prin PEAD, pentru beneficiarii cu domiciliul în Zalău, car Direcția de Asistență Socială Comunitară a Primăriei Municipiului Zalău distribuie alimentele primite prin PEAD, pentru beneficiarii cu domiciliul în Zalău, car Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Zalău: A început distribuirea alimentelor primite prin Programul European de Distribuire a Alimentelor

Zalău: A început distribuirea alimentelor primite prin Programul European de Distribuire a Alimentelor

Zalău: A început distribuirea alimentelor primite prin Programul European de Distribuire a Alimentelor

Direcția de Asistență Socială Comunitară a Primăriei Municipiului Zalău distribuie alimentele primite prin PEAD, pentru beneficiarii cu domiciliul în Zalău, care pot ridica produsele de luni până vineri, între orele 8 – 16, de la punctul de distribuire PT 38, situat în cartier Brădet, str. Avram Iancu, în spatele unității de învățământ.
Alimentele pe care le primesc persoanele în drept sînt: 6 kg făină albă, 6 kg făină de mălai, 4 kg zahăr, 4 l ulei, 800 gr paste făinoase, 8 conserve carne de porc, 6 conserve carne de vită, 10 conserve pate de ficat.
Din cele 5.537 persoane aflate pe listele inițiale și cele 210 persoane care s-au înscris ulterior, respectând prevederile legale, pe listele speciale, până acum au ridicat alimentele 2.900 beneficiari.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus