Zalău: Concurs judeţean de recitare din poezia românească Reviewed by CD on . În organizarea Consiliului Judeţean Sălaj, a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, se va desfăşura, în cad În organizarea Consiliului Judeţean Sălaj, a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, se va desfăşura, în cad Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Zalău: Concurs judeţean de recitare din poezia românească

Zalău: Concurs judeţean de recitare din poezia românească

Zalău: Concurs judeţean de recitare din poezia românească

În organizarea Consiliului Judeţean Sălaj, a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, se va desfăşura, în cadrul evenimentului cultural „Primăvara Poeziei” – ediţia a XV-a – Concursul judeţean de recitare din poezia românească, ce va avea loc în data de 25 aprilie 2015, ora 9,30, la Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj.

Concursul îşi propune să descopere, să sprijine şi să promoveze tinere talente în acest domeniu, adresându-se tuturor elevilor înscrişi la şcolile gimnaziale (clasele V-VIII), licee şi colegii din judeţul Sălaj.

Concursul se va desfăşura pe două secţiuni:

1. Elevi din şcolile gimnaziale (cls. V-VIII), care vor pregăti pentru concursul de recitare două poezii din autorii cuprinşi în programa şcolară, dar cu alte texte decât cele studiate;

2. Elevi din licee şi colegii, care vor pregăti pentru concursul de recitare trei poezii: una de dragoste, una patriotică şi una satirică, din autorii cuprinşi în programa şcolară, dar cu alte texte decât cele studiate.

Înscrierile se vor face până în data de 23 aprilie 2015, pe baza fişei de participare alăturată regulamentului (disponibilă pe site-ul www.culturasalaj.ro), la adresa: Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, Zalău, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 11, tel./fax: 0260-612870; e-mail: caietesilvane@yahoo.com

Concurenţii care se încadrează în prima secţiune (şcoli gimnaziale cls. V-VIII) se vor prezenta la sediul Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, sâmbătă, 25 aprilie 2015, la ora 9, concursul urmând să înceapă la ora 9,30.

Concurenţii care se încadrează în secţiunea a doua (licee, grupuri şcolare şi colegii) se vor prezenta la sediul Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, sâmbătă, 25 aprilie 2015, la ora 9, concursul urmând să înceapă la ora 9,30.

Comisia de jurizare va fi alcătuită din personalităţi şi specialişti în domeniul literaturii. Se vor acorda premii în valoare netă şi diplome.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus