Zalău: 31 martie – primul termen scadent de plată a impozitelor și taxelor locale, conform Codului Fiscal

Zalău: 31 martie – primul termen scadent de plată a impozitelor și taxelor locale, conform Codului Fiscal

 

Conform Codului Fiscal, 31 martie este primul termen scadent pentru plata obligaţiilor către bugetul local, aferente anului 2015. Contribuabilii care achită în totalitate, până în această dată, impozitele și taxele locale, beneficiază de o bonificaţie de 5%.

Există mai multe modalități de plată, una dintre ele destinată persoanelor care au acces la internet și dețin un card bancar, prin www.ghiseul.ro. Pentru această modalitate online de plată, utilizatorul trebuie să aibă cont și parolă, care se obțin o singură dată de la Primăria Municipiului Zalău, camera 5, în timpul programului de lucru.

Alte posibilități de plată sînt la ghișeele Serviciului Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Municipiului Zalău și ale CEC Bank.

Informăm contribuabilii că, la plata integrală a impozitului, beneficiază de reducerea de 5% din sumă, indiferent dacă plata a fost efectuată online sau la ghișee.

Programul ghişeelor Serviciului Impozite și Taxe este luni, miercuri, joi, vineri, de la 7.30 la 16.30, iar marţi, de la 7.30 la 18.30. În ultima zi lucrătoare a fiecărei luni din trimestru (martie, iunie, septembrie, decembrie), orarul este de la 7.30 la 11.30.

Recomandari

Alte Articole