Vicecampionii se duelează cu o nou promovată Reviewed by CD on . ACS Volei Municipal Zalău primește miercuri, 25 noiembrie, începând cu ora 18:00, în Sala Sporturilor din Zalău, replica echipei LMV Tricolorul Ploiești, grupar ACS Volei Municipal Zalău primește miercuri, 25 noiembrie, începând cu ora 18:00, în Sala Sporturilor din Zalău, replica echipei LMV Tricolorul Ploiești, grupar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Vicecampionii se duelează cu o nou promovată

Vicecampionii se duelează cu o nou promovată

Vicecampionii se duelează cu o nou promovată

ACS Volei Municipal Zalău primește miercuri, 25 noiembrie, începând cu ora 18:00, în Sala Sporturilor din Zalău, replica echipei LMV Tricolorul Ploiești, grupare promovată în primul eșalon al țării în primăvara lui 2015. Partida contează în cadrul etapei a VI-a și este a patra partidă pe care vicecampionii o dispută pe teren propriu în cadriul actualei ediții de campionat.

Neînvinsă în ultimele patru partide disputate, trei în campionat și una în Cupa CEV, vicecampioana României la volei masculin, echipa ACS Volei Municipal Zalău speră să continue seria jocurilor bune și în partida de miercuri seara când va primi vizita nou promovatei LMV Tricolorul Ploiești.

Adrian Feher și colegii săi au avut parte de un start mai greoi în campionat și au pierdut primele două partide la limită, scor 2-3 pe teren propriu cu Arcada Galați și mai apoi cu 3-2 pe terenul campioanei, CVM Tomis Constanța.

Cele două partide au fost date uitării de voleibaliștii zălăuani care au bifat apoi trei succese clare în ultimele trei partide disputate în campionat, toate câștigate în minim de seturi în fața echipelor CS Universitatea Cluj, CS Unirea Dej și ACS Volei Caransebeș.
Pe lângă cele trei victorii din campionat, vicecampionii au făcut în urmă cu o săptămână o partidă mare în fața galonatei echipe a Galatasarayului din Istanbul, grupare pe care zălăuanii au învins-o pe teren propriu cu scorul de 3-1, iar mai apoi au eliminat-o din cupa CEV după ce s-au impus și în setul de aur.

Mâine seară, cu începere de la ora 18:00, echipa antrenată de Stoyan Stoev și Bogdan Nicolae, aflată pe locul 4 în clasamentul diviziei A1 primește în cadrul etapei a VI-a de campionat vizita echipei clasate pe locul 5, LMV Tricolorul Ploiești.

Gjoko Iosifov (re)vine la Zalău în calitate de adversar
Chiar dacă gruparea ploieșteană este nou promovată în divizaia A1, partida se anunță a fi una dificilă pentru Leonardo Dall Bosco și coechipierii săi. ”Tricolorul” are un lot valoros, iar printre jucătorii care apără culorile clubului ploieștean se regăsesc mai mulți voleibaliști care au trecut și pe la gruparea de la poalele Meseșului. Alături de Gjoko Josifov – fost campion al României cu CS Remat Zalău, în lotul echipei din Ploiești se mai regăsesc liberoul Alexandru Călin și Cosmin Ghimeș.

Startul partide dintre ACS Volei Municipal Zalău și LMV Tricolorul Ploiești este programat miercuri, 25 noiembrie, la ora 18:00 și va fi condus de Paul Szabo-Alexi din Oradea și Dinu Olăhiț din Baia Mare.

Etapa a VI-a mai programează mâine alte cinci partide:
AS Volei Club Caransebeș – VCM LPS Piatra Neamț
CS Arcada Galați – CS Dinamo București
CVM Tomis Constanța – CSM București
CS”U” Cluj – CS Știința Explorări Baia Mare
CS Unirea Dej – SCM”U” Craiova

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus