Vezi câștigătorii celei de-a șaptea ediții a Festivalului concurs județean de teatru pentru elevi de la Zalău

Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj (CCAJS) și Inspectoratul Școlar Județean Sălaj au organizat, în sala „Dialoguri europene” a CCAJS, în perioada 24 – 26 noiembrie, a șaptea ediție a Festivalului-concurs județean de teatru pentru elevi. La această ediție, la cele trei secțiuni ale festivalului, au participat peste 300 de elevi.

Secțiunea teatru popular

Juriul, format din Ileana Grațiana Pop, Szoke Anna și Corina Bumbaș, a hotărât acordarea următoarelor premii și mențiuni:

Premiul I – Trupa „Agrijana” de la Școala Gimnazială nr. 1 Agrij;
Premiul II – Trupa „Junii Preotesei” de la Școala Gimnazială Preoteasa, comuna Valcău de Jos;
Premiul III – Trupa „Urmași de eroi” de la Școala Gimnazială nr. 1 Buciumi;
Mențiuni – Trupa „Spiridușii Valcăului” de la Școala Gimnazială Valcău de Jos și trupa „Barcăul” de la Liceul Tehnologic nr. 1 Sîg.

Secțiunea teatru dramatic școli gimnaziale

Juriul, format din Pompiliu Ceaca, Simona Rusan și Szoke Alexandru, a decis acordarea următorelor premii, mențiuni, mențiuni speciale și premii de interpretare:

Premiul I – Trupa „Bufonii” de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Zalău;
Premiul II – Trupa „Joie” de la Școala Gimnazială nr. 1 Agrij;
Premiul III – Trupa „Szikra” de la Școala Gimnazială „Gyulaffy László” Cehu Silvaniei;
Mențiuni – Trupa „Non Formal” de la Clubul Copiilor Cehu Silvaniei și trupa „Duo Act” de la Școala Gimnazială nr. 1 Dragu.
Premii de interpretare: Ciupe Diana Maria (Școala „Mihai Eminescu ” Zalău); Hunaydi Kimberly (Școala „Gyulaffy László” Cehu Silvaniei) și Lăcătuș Codruța (Școala Agrij).
Mențiuni speciale: Trupei „GL5” de la Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău și trupei „Catharsis” de la Școala Gimnazială „Vasile Breban” Crișeni.

Secțiunea teatru dramatic licee și colegii

Juriul, format din Emanuel Petran, Sebastian Topan, Marcel Lucaciu, Szoke Alexandru și Flavius Lucăcel, a hotărât acordarea următoarelor premii, mențiuni și premii de interpretare:

Premiul I – Trupa „Bogdan Brothers” de la Liceul Tehnologic nr. 1 Gâlgău;
Premiul II – Trupa „Seminaria” de la Liceul Ortodox „Sfântul Nicolae” Zalău;
Premiul III – Trupa „Berekenye” de la Liceul Tehnologic „Gheorghe Pop de Băsești” Cehu Silvaniei;
Mențiuni – Trupa „Actori ai timpului” de la Liceul Tehnologic „Ioachim Pop” Ileanda și trupa „Mimesis” de la Colegiul Național „Silvania” din Zalău.
Premii de interpretare: Bogdan Maria Amalia – Daniela (Gâlgău); Sas Adela (Liceul Ortodox Zalău); Zörgö Normen Zsolt (Cehu Silvaniei); Bogdan Ștefan Mircea (Gâlgău).

Recomandari

Alte Articole