Vezi bilanțul acțiunii desfășurate de polițiștii sălăjeni, pentru combaterea ilegalităților produse în panificație

Vezi bilanțul acțiunii desfășurate de polițiștii sălăjeni, pentru combaterea ilegalităților produse în panificație

Poliţia Română a demarat, la data de 1 septembrie, o amplă acţiune de prevenire şi combatere a ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

Poliţiştii sălăjeni au constatat, în perioada scursă de la debutul acţiunii, 8 infracţiuni şi 64 de contravenţii, şi au confiscat 2 autovehicule, care au fost surprinse în trafic transportând produse de panificaţie fără documente legale.

Au fost efectuate controale la 67 de societăţi comerciale şi 12 persoane fizice, iar în trafic au fost verificate 171 de mijloace de transport.

Prejudiciul estimativ, creat prin comiterea celor 8 infracţiuni, este de 14.508.948 lei. Valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate se ridică la 37.220 lei. Bunurile ridicate în vederea confiscării au valoarea de 63.271 lei, din care 61.760 reprezintă contravaloarea celor 2 autovehicule.

La acţiuni au luat parte 154 de poliţişti: 24 din cadrul structurilor de investigare a fraudelor, 97 poliţişti de ordine publică, 23 de poliţişti rutieri şi 10 de la transporturi feroviare.

Recomandari

Alte Articole