Vasile Jula a efectuat pregatire separata, in cantonamentul de la Ocna Sugatag

Desi se confrunta cu anumite probleme de sanatate, Vasile Jula a tinut sa fie prezent, alaturi de colegii de la FC Zalau, in cantonamentul de la Ocna Sugatag. Lotul pregatit de Marius Pasca si Cristian Oros a ajuns in statiunea maramureseana saptamana trecuta, joi, iar stagiul de pregatire se va incheia astazi cu un joc de verificare la Sighetul Marmatiei, impotriva divizionarei secunde, FCMU Baia Mare, programat la ora 11.

Vasile Jula a ajuns luni la Ocna Sugatag, efectuand pregatire separata timp de trei zile. “Vasile Jula a ajuns luni in cantonament, dar se pregateste separat, avand anumite probleme de sanatate. Sper insa sa-si revina cat mai curand, pentru ca este un jucator de care avem nevoie in retur. Nu se pune problema ca el sa renunte la fotbal in aceasta iarna. Mai are contract cu noi pana in vara si ne dorim sa joace macar pana la finalul acestui sezon”, ne-a precizat antrenorul Marius Pasca.

Fundasul in varsta de 37 de ani acuza dureri in zona lombara, dar si la glezna piciorului stang, cu care a mai avut probleme in ultimii ani, inclusiv in perioada cand evolua la Dacia Mioveni.

In cantonamentul de sapte zile, de la Ocna Sugatag, antrenorii Pasca si Oros au avut la dispozitie 19 jucatori, lot cu care, foarte probabil, cei doi tehnicieni vor aborda partea a doua a campionatului. “Nu cred ca vor mai aparea noutati pana la inceperea returului, pentru ca am stabilit impreuna cu cei din conducere ca vom merge in cantonament cu lotul cu care vm aborda returul”, a precizat Pasca.

Lotul echipei FC Zalau care a efectuat stagiul depregatire de la Ocna Sugatag: portari – Chis, G. Cosma; fundasi – Jula, Surducan, Ionascu, Cornaci, Nicorici, Negrean, C. Cosma, Pacurar; mijlocasi: Neicu, Maior, Lung, Stanciu, Tiriac, Sabau; atacanti: Teglas, Gorga, Balan.

Recomandari

Alte Articole