Vânătoare – Socotelile cu mistreţii nu s-au încheiat încă la Ileanda (VIDEO-Galerie FOTO) Reviewed by CD on . [video width="800" height="400" id="117742356" type="vimeo"] Doi mistreţi au fost căutaţi o zi întreagă de către vânătorii din grupa de la Ileanda. Au fost zări [video width="800" height="400" id="117742356" type="vimeo"] Doi mistreţi au fost căutaţi o zi întreagă de către vânătorii din grupa de la Ileanda. Au fost zări Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Vânătoare – Socotelile cu mistreţii nu s-au încheiat încă la Ileanda (VIDEO-Galerie FOTO)

Vânătoare – Socotelile cu mistreţii nu s-au încheiat încă la Ileanda (VIDEO-Galerie FOTO)

Doi mistreţi au fost căutaţi o zi întreagă de către vânătorii din grupa de la Ileanda. Au fost zăriţi peste 20 într-o adunătură de spini,  iar unul a trecut cu zile prin faţa puştii la nici 20 de metri. Din cota pe acest sezon au mai rămas de împuşcat doar doi, lucru imposibil de realizat în acest weekend. Ultima şansă a vânătorilor în planul de recoltare va fi la sfârşitul săptămânii viitoare, după care sezonul de vânătoare la mistreţ va fi închis.

Mircea MUREŞAN

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus