Un tânăr din Zalău a condus autovehiculul, în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise Reviewed by CD on . În data de 20.10.2019, ora 09:00, poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Zalău au fost sesizaţi de către un polițist aflat în timpul liber, despr În data de 20.10.2019, ora 09:00, poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Zalău au fost sesizaţi de către un polițist aflat în timpul liber, despr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un tânăr din Zalău a condus autovehiculul, în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise

Un tânăr din Zalău a condus autovehiculul, în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise

Un tânăr din Zalău a condus autovehiculul, în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise

În data de 20.10.2019, ora 09:00, poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Zalău au fost sesizaţi de către un polițist aflat în timpul liber, despre faptul că, în zona Lukoil din municipiu, un autoturism se deplasează sinuos pe partea carosabilă şi apoi s-a oprit la intrarea în sensul giratoriu din zona Hanul Drumeţilor, iar conducătorul auto are un comportament suspect. Polițiștii rutieri au identificat la volan un tănar de 26 ani, din Zalău. Tânărul avea un comportament care le-a ridicat poliţiştilor semne de întrebare, motiv pentru care au procedat la controlul corporal al acestuia. Într-un buzunar, au găsit un staniol cu fragmente vegetale de culoare verde- oliv, şi fragment dintr-o ţigară, iar în autoturism au fost identificate mai multe fragmente de substanţă vegetală de culoare brună.

Pe aceste considerente, conducătorul auto a fost însoţit la UPU Zalău, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii prezentei substanţelor psihoactive în organism.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa substanţelor psihoactive” şi „Deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus