Un tânăr din Sălaj a fost depistat conducând cu 238 km/h pe Autostrada Transilvania Reviewed by CD on . Un tânăr de 37 de ani, din judeţul Sălaj, a fost depistat de poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Serviciul Poliţiei Autostrăzi - Biroul de Poliţie Autostrada Trans Un tânăr de 37 de ani, din judeţul Sălaj, a fost depistat de poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Serviciul Poliţiei Autostrăzi - Biroul de Poliţie Autostrada Trans Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un tânăr din Sălaj a fost depistat conducând cu 238 km/h pe Autostrada Transilvania

Un tânăr din Sălaj a fost depistat conducând cu 238 km/h pe Autostrada Transilvania

Un tânăr din Sălaj a fost depistat conducând cu 238 km/h pe Autostrada Transilvania

Un tânăr de 37 de ani, din judeţul Sălaj, a fost depistat de poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Serviciul Poliţiei Autostrăzi – Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania, în timp ce circula pe Autostrada Transilvania, cu viteza de 238 km/h. Poliţia Română atrage atenţia asupra necesităţii respectării normelor rutiere, depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezentând unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Ieri, poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Serviciul Poliţiei Autostrăzi – Biroul de Poliţie A3 Transilvania au depistat un tânăr de 37 ani, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă.

Tânărul a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar la km. 15+500, pe sensul de mers Gilău – Turda, conducând cu o viteză de 238 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus