Un tânăr de 24 de ani, din comuna Sîg, a fost reţinut de poliţişti după ce a spart mai multe locuințe Reviewed by CD on . Un tânăr de 24 de ani, din comuna Sîg, a fost reţinut de poliţişti şi propus luni, 26 noiembrie a.c., cu propunere de arestare preventivă, după ce a pătruns în Un tânăr de 24 de ani, din comuna Sîg, a fost reţinut de poliţişti şi propus luni, 26 noiembrie a.c., cu propunere de arestare preventivă, după ce a pătruns în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un tânăr de 24 de ani, din comuna Sîg, a fost reţinut de poliţişti după ce a spart mai multe locuințe

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Sîg, a fost reţinut de poliţişti după ce a spart mai multe locuințe

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Sîg, a fost reţinut de poliţişti după ce a spart mai multe locuințe

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Sîg, a fost reţinut de poliţişti şi propus luni, 26 noiembrie a.c., cu propunere de arestare preventivă, după ce a pătruns în mai multe locuinţe, de pe raza comunei, de unde a sustras diferite sume de bani şi bunuri. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de aproximativ 75%.

Cercetările efectuate de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au stabilit că, în data de 23 noiembrie a.c., acesta a pătruns în locuinţa unui bărbat, iar dintr-un sertar a sustras suma de 5850 de Euro.

În continuarea documentării activităţii infracţionale a rezultat faptul că tânărul a mai comis încă şase fapte de furt din locuinţe, de unde a sustras bani şi bunuri ( articole de îmbrăcăminte, unelte agricole etc.), cauzând un prejudiciu de aproximativ 2100 de lei.

Toate faptele au fost comise pe timp de zi, în perioada 15 octombrie-23 noiembrie a.c. Din totalul prejudiciului cauzat s-a recuperat aproximativ 75%.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, cel în cauză a fost reţinut la data de 25 noiembrie a.c., iar luni, 26 noiembrie a.c., a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Instanţa a emis mandatul, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus