Un şofer din Zalău a fost prins la volan cu alcoolemie de 1,63 mg/l alcool pur în aerul expirat Reviewed by CD on . Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a a Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un şofer din Zalău a fost prins la volan cu alcoolemie de 1,63 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un şofer din Zalău a fost prins la volan cu alcoolemie de 1,63 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un şofer din Zalău a fost prins la volan cu alcoolemie de 1,63 mg/l alcool pur în aerul expirat

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă comisă, luni, 10 iunie a.c., la ora 18.35, în municipiul Zalău.

La data menţionată, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 51 de ani, din municipiul Zalău, care conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazu, din municipiu.

La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 1,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus