Un nou proiect de reabilitare termică a blocurilor de locuințe din Zalău a fost finalizat Reviewed by CD on . Primarul Municipiului Zalău, Radu Căpîlnașiu, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă finalizarea unui nou proiect de reabilitare termică a blocurilor de l Primarul Municipiului Zalău, Radu Căpîlnașiu, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă finalizarea unui nou proiect de reabilitare termică a blocurilor de l Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un nou proiect de reabilitare termică a blocurilor de locuințe din Zalău a fost finalizat

Un nou proiect de reabilitare termică a blocurilor de locuințe din Zalău a fost finalizat

Un nou proiect de reabilitare termică a blocurilor de locuințe din Zalău a fost finalizat

Primarul Municipiului Zalău, Radu Căpîlnașiu, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă finalizarea unui nou proiect de reabilitare termică a blocurilor de locuințe. Este vorba de proiectul ”Reabilitarea termică a blocurilor de locuințe C1, M10, D48, G1 și IJGCL din municipiul Zalău, constituite în asociații de proprietari”, ai cărui beneficiari, 230 persoane fizice și persoane juridice, proprietari ai celor 134 apartamente, vor avea, pe lângă alte beneficii și facturi mai mici la încălzire.

,,Sînt multe semnale, acolo unde aceste lucrări au fost finalizate, că există scăderi semnificative ale costurilor la încălzire și, desigur, o îmbunătățire a esteticii orașului. În continuare reprezintă interes să aplicăm pentru proiecte cu finanțare europeană. Vom pune accent deosebit pe reabilitarea clădirilor aflate în patrimoniul public, în special școli, creșă, grădinițe,, declară Radu Căpîlnașiu.

În 2014, au fost reabilitate termic, prin proiecte cu finanțare europeană, blocurile de locuințe O1, O2 și OM – finalizat în decembrie 2014; blocurile de locuințe Lira, N3, D115 – finalizat în decembrie 2014.

În această lună vor fi recepționate lucrările la blocurile de locuințe C1, M10, D48, G1 și IJGCL. Rămân în derulare încă 9 proiecte de reabilitare termică, cu lucrări care vor fi finalizate în acest an.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus