Un bărbat din Creaca s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice Reviewed by CD on . Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Hida au depistat în noaptea de 6 spre 7 septembrie a.c., la ora 1,00, un bărbat, din comuna Creaca, în timp ce conducea auto Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Hida au depistat în noaptea de 6 spre 7 septembrie a.c., la ora 1,00, un bărbat, din comuna Creaca, în timp ce conducea auto Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bărbat din Creaca s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

Un bărbat din Creaca s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

Un bărbat din Creaca s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Hida au depistat în noaptea de 6 spre 7 septembrie a.c., la ora 1,00, un bărbat, din comuna Creaca, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 108 A, prin localitatea de domiciliu.

La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus