Un bărbat din Crasna s-a ales cu dosar penal, după ce a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals Reviewed by CD on . Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control luni, 12 februarie a.c., la ora 10.31, pe Drumul Național 1F, în localitatea Sînmihaiu Almașului Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control luni, 12 februarie a.c., la ora 10.31, pe Drumul Național 1F, în localitatea Sînmihaiu Almașului Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bărbat din Crasna s-a ales cu dosar penal, după ce a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals

Un bărbat din Crasna s-a ales cu dosar penal, după ce a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals

Un bărbat din Crasna s-a ales cu dosar penal, după ce a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control luni, 12 februarie a.c., la ora 10.31, pe Drumul Național 1F, în localitatea Sînmihaiu Almașului, autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 46 de ani, din comuna Crasna.

Conducătorul auto a prezentat polițiștilor un permis de conducere despre care s-a stabilit din verificări că este fals.

De asemenea, oamenii legii au mai stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunile de uz de fals și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus