Un bărbat din Crasna a fost depistat în trafic în timp ce conducea cu viteza de peste 180 km/h

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat ieri un bărbat care circula cu viteza de peste 180 km/h, fiind înregistrat cu aparatul TruCam.

La data de 24 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier desfăşurau o acţiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi creşterea siguranţei rutiere, pe Drumul Naţional 1F .

În cadrul acţiunii a fost depistat un bărbat de 36 de ani, din comuna Crasna, care circula cu autoturismul pe Drumul Naţional 1F, iar în afara localităţii Sălăjeni, acesta a fost înregistrat cu aparatul TruCam, cu viteza de 184 de km/h.

Faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale cu amenda în valoare de 1305 lei. Ca măsură complementară, i-a fost reţinut permisul de conducere, pe o perioada de 90 de zile.

Conform O.U.G. 195/2002, depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv şi pentru categoria din care face parte autovehiculul condus , constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni, respectiv de la 9 la 20 de puncte-amendă.

Recomandari

Alte Articole