Un bărbat din Camăr a fost arestat pentru infracţiuni rutiere. Vezi ce a făcut

Un bărbat din Camăr a fost arestat pentru infracţiuni rutiere. Vezi ce a făcut

La data de 27 iulie a.c., B. Ştefan, 31 ani, din Camăr, a produs un accident de circulaţie, în urma căruia două persoane au suferit leziuni grave. Acesta a condus un autoturism pe DJ 110 B, din direcţia Zalnoc spre Camăr, şi nu a adaptat viteza la condiţiile drum, astfel că a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus şi era condus de F. Gyula, din Camăr. În urma impactului, F. Gyula şi pasagerul de pe locul din dreapta faţă, Z. Adrian, au fost grav accidentaţi.

Conducătorului auto B. Ştefan i s-au recoltat probe bilogice de sânge, rezultatul evidenţiind o alcoolemie de 2,30 g/l alcool pur în sânge.

De asemenea, cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au constatat că, în data de 15 februarie a.c., B. Ştefan, a mai condus un autoturism pe drumurile publice, având o alcoolemie de 1,95 g/l alcool pur în sânge.

Poliţiştii au reunit cele două dosare şi au pus în mişcare acţiunea penală faţă de B. Ştefan, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană ce are o îmbibaţie alcoolică peste 0,8 g/l alcool pur în sânge, conducerea unui vehicul de către o persoană ce are permisul de conducere reţinut, vătămare corporală din culpă.

Bărbatul a fost reţinut în data de 5 august a.c., iar a doua zi a fost prezentat Judecătoriei Şimleu Silvaniei cu propunerea de arestare preventivă, instanţa emiţând mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 zile.

Recomandari

Alte Articole