Ultima deplasare pentru HC Zalau, la Valcea

Echipa pregatita de Gheorghe Tadici va sustine in aceasta seara, incepand cu ora 18, penultimul meci din acest an in Liga Nationala de handbal feminin. HC Zalau va evolua in deplasare, in fata multiplei campioane a Romaniei, Oltchim Ramnicu Valcea, echipa aflata pe primul loc dupa sase etape, cu maxim de puncte.

Chiar daca valcencele isi propun sa castige toate partidele de pe teren propriu la o diferenta de cel putin zece goluri, managerul Gheorghe Tadici spera cajocul echipei sale sa se ridice la un nivel cat mai apropiat de cel al adversarei. “Suntem constienti ca ne asteapta un joc dificil, mai ales ca Oltchimul isi propune sa castige meciurile de acasa la o diferenta mai mare de zece goluri. Vom incerca insa sa ne ridicam cat mai aproape de nivelul unei echipe care evolueaza si in Liga Campionilor. Totodata, vrem sa aratam Oltchimului ca are cu cine sa joace si in Liga Nationala, asa cum s-a intamplat si la Roman, unde a castigat la un singur gol, si ca exista viitor in handbalul feminin romanesc pentru ca avem in lot cateva jucatoare de mare perspectiva. Am incredere in fete ca se vor stradui sa faca un joc cat mai bun si cat mai placut publicului”.

Tehnicianul zalauan revine astfel pe terenul echipe cu care a obtinut cele mai bune rezultate la nivel de cluburi. “Ma bucur ca revin la Valcea, echipa care a castigat ultimele doua trofee internationale pe vremea cand eram eu antrenor, Cupa Cupelor si Supercupa Europei. Cred ca la investitiile care s-au facut in ultimii ani, Oltchimul trebuia sa aiba deja si Cupa Campionilor in vitrina cu trofee”.

 

Recomandari

Alte Articole