"Turneu" in Ardeal pentru campioana Oltchim

Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, va sustine in aceasta saptamana trei meciuri in Ardeal, primul fiind programat miercuri, de la ora 19, pe terenul celor de la Universitatea Jolidon Cluj. La nici 24 de ore distanta, este programat la Zalau meciul dintre HC Zalau si Oltchim Ramnicu Valcea, joi, de la ora 17, in Sala “Avram Iancu” din Zalau. Valcencele isi vor incheia sambata “turneul” in Ardeal, cu partida de la Baia Mare, cand vor intalni HCM-ul din localitate, meciul find programat de la ora 12, in Sala “Lascar Pana”. Toate cele trei partide vor fi transmise pe DigiSport.

HC Zalau va mai sustine in aceasta saptamana un meci, tot pe teren propriu, cu CSM Bucuresti, partida contand pentru etapa a XXII-a din Liga Nationala si fiind programata duminica, de la ora 10:30, in Sala “Avram Iancu”.

Inaintea meciului cu Oltchim, HC Zalau se situeaza pe locul patru in clasamentul Ligii Nationale, cu 28 de puncte acumulte in 20 de jocuri, fiind depasita in clasament de HC Dunarea Braila (locul 3), cu 29 de puncte, Universitatea Jolidon Cluj (locul 2), cu 31 de puncte si Oltchim Ramnicu Valcea (locul 1), cu 36 de puncte.

Recomandari

Alte Articole