Trei sălăjeni depistaţi băuţi la volan

Poliţiştii Biroului Rutier au oprit pentru control, marţi, 4 mai a.c., la ora 20.30, un bărbat de 51 ani, care conducea autoturismul pe strada Sfânta Vineri, din municipiul Zalău.

Testarea cu alcooltestul a evidenţiat o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şi poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Sărmăşag au depistat în aceeaşi zi (4 mai 2021), la ora 22.00, în localitatea Giurtelecu Șimleului, un bărbat din localitate care se deplasa cu mopedul, deşi avea o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era nici înregistrat/înmatriculat.

Infracţiune la regimul circulaţiei rutiere a fost constatată şi de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Jibou. În aceeaşi zi, la ora 23.56, un bărbat din localitate a fost depistat în timp ce conducea autoturismul cu o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale, iar la finalizarea cercetărilor, acestea vor fi înaintate la unităţile de parchet competente cu propuneri legale.

Recomandari

Alte Articole