Trei persoane rănite într-un accident de circulaţie produs pe DN 1H, între Nușfalău și Șimleu Silvaniei

Accident grav produs în această dimineață pe DN 1C, între Ileanda și Răstoci

Trei persoane rănite au ajuns la spital, duminică, 20 ianuarie a.c., în urma unui accident rutier produs pe Drumul Naţional 1H.

Un tânăr de 31 de ani, din Şimleu Silvaniei, conducea autoturismul pe drumul menţionat, iar între localităţile Nușfalău și Șimleu Silvaniei, pe un sector de drum în aliniament, s-a angajat în efectuarea virajului la stânga, pentru a pătrunde într-o stație peco şi din cauza neacordãrii de prioritate a intrat în coliziune cu autoturismul care circula pe drumul prioritar, condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Marca.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a şoferului de 31 de ani, din Şimleu Silvaniei, a pasagerului acestuia, tot un tânăr de 31 de ani, din Şimleu, şi rănirea uşoară a unei femei de 65 de ani, din comuna Marca, pasageră în autoturismul care circula pe drumul prioritar.

Conducătorul auto de 42 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar şoferului din Şimleu i-au fost recoltate probe de sânge, întrucât nu a putut fi testat cu alcooltestul, din cauza stării de sănătate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Recomandari

Alte Articole