Tânăr din Someş Odorhei, reţinut de poliţişti pentru conducere fără permis Reviewed by CD on . Un tânăr din Someş Odorhei, aflat sub control judiciar, a fost reţinut de poliţişti marţi, 10 ianuarie a.c., pentru comiterea mai multor infracţiuni de conducer Un tânăr din Someş Odorhei, aflat sub control judiciar, a fost reţinut de poliţişti marţi, 10 ianuarie a.c., pentru comiterea mai multor infracţiuni de conducer Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Someş Odorhei, reţinut de poliţişti pentru conducere fără permis

Tânăr din Someş Odorhei, reţinut de poliţişti pentru conducere fără permis

Tânăr din Someş Odorhei, reţinut de poliţişti pentru conducere fără permis

Un tânăr din Someş Odorhei, aflat sub control judiciar, a fost reţinut de poliţişti marţi, 10 ianuarie a.c., pentru comiterea mai multor infracţiuni de conducere fără permis, iar miercuri a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Pe numele inculpatului, Judecătoria Jibou a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii Postului de Poliţie Someş Odorhei au depistat în data de 7 ianuarie a.c. un tânăr, din comună, în timp ce conducea autoturismul fără a poseda permis de conducere. De asemenea, în autoturism se aflau şi patru pasageri.

“Şoferul” nu s-a aflat la prima abatere de acest gen. În perioada iulie 2015-noiembrie 2016 a mai fost depistat de oamenii legii de patru ori conducând autoturismul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. Pe numele acestuia, Judecătoria Jibou a dispus în luna noiembrie 2016 , măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Astfel, în baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, marţi, 10 ianuarie a.c., inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Miercuri, 11 ianuarie a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar Judecătoria Jibou a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus