Tânăr din Someş Odorhei, prins în flagrant în timp ce vindea haşiş

Percheziții în Sălaj și alte trei județe, la membrii unei gupări specializată în evaziune fiscală și spălare de bani

Un tânăr de 25 de ani, din Someş Odorhei, este cercetat pentru trafic și consum de droguri, infracțiuni pentru care riscă între doi și şapte ani de închisoare.

Elvis Rareş Pop a fost prins joi, 10 septembrie, în flagrant în timp ce vindea haşiş unui anchetator sub acoperire. Cazul este instrumentat de procurorii DIICOT Sălaj, în urma informaţiilor primite de la ofiţeri din cadrul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

În urma flagrantului organizat joi, cu prijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj, au fost efectuate şi percheziţii la domiciliul tânărului, unde s-a descoperit cantitatea de 55 de grame de hașiș, ce era ascunsă într-un toc de ochelari sub forma unui baton de ciocolată de culoare maro închis, precum și un cântar electronic de mare precizie folosit la porționarea hașișului. Totodată, anchetatorii au aflat că acesta a cumpărat drogurile din Italia și le-a trimis acasă prin intermediul unei perosane din Satu Mare, care efectua curse regulate Italia – România.

Elvis Rareș Pop a fost prezentat vineri, 11 septembrie, în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă, însă acesta a decis că tânărul poate fi cercetat în continuare sub controlul judiciar.

Recomandari

Alte Articole