Tânăr din Satu Mare, dat în urmărire naţională, prins de poliţiştii din Sălaj Reviewed by CD on . Un tânăr din judeţul Satu Mare, dat în urmărire naţională de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost prins de poliţiştii din Sălaj. Pe numele a Un tânăr din judeţul Satu Mare, dat în urmărire naţională de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost prins de poliţiştii din Sălaj. Pe numele a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Satu Mare, dat în urmărire naţională, prins de poliţiştii din Sălaj

Tânăr din Satu Mare, dat în urmărire naţională, prins de poliţiştii din Sălaj

Tânăr din Satu Mare, dat în urmărire naţională, prins de poliţiştii din Sălaj

Un tânăr din judeţul Satu Mare, dat în urmărire naţională de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost prins de poliţiştii din Sălaj. Pe numele acestuia, Judecătoria Carei a emis mandat de arestare preventivă, fiind bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

La data de 27 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii din carul Poliţiei Oraşului Jibou, au identificat pe raza localităţii Muncel un tânăr, de 24 de ani, din Judeţul Satu Mare, pe numele căruia Judecătoria Carei a emis la data de 3 noiembrie 2018 mandat de arestare preventivă.

Cel în cauză a fost dat în urmărire naţională la data de 3 noiembrie 2018 şi este bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

Tânărul a fost predat poliţiştilor din Satu Mare, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, pentru confirmarea mandatului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus