Tânăr din Creaca, reţinut de poliţişti pentru mai multe infracţiuni de furt

Furt de pălincă, anchetat la Hereclean

Un tânăr de 33 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat a fost identificat şi reţinut de poliţişti. Faptele au fost comise în timpul zilei pe raza comunei Creaca.

Poliţiştii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Hida au desfăşurat, miercuri, 1 aprilie a.c., o acţiune pe raza comunei Creaca, context în care au identificat un tânăr de 33 de ani, din comună, bănuit de comiterea a trei infracţiuni de furt calificat.

Din cercetări s-a stabilit că acesta a pătruns în perioada  septembrie 2019 – martie 2020, într-o locuinţă şi o anexă gospodărească, de pe raza comunei, de unde a sustras patru camere de supraveghere, o căruţă şi o drujbă. Tot în perioada menţionată, cel în cauză a mai sustras de pe câmp lucernă în valoare de 500 lei.

În cauzele penale instrumentate a cauzat un prejudiciu total în valoare de 5500 lei, din care s-a recuperat 40 %.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infarcţiunii de furt calificat.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia. 

Recomandari

Alte Articole