Tânăr din Creaca, reţinut de poliţişti pentru mai multe infracţiuni de furt

Un tânăr de 33 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat a fost identificat şi reţinut de poliţişti. Faptele au fost comise în timpul zilei pe raza comunei Creaca.

Poliţiştii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Hida au desfăşurat, miercuri, 1 aprilie a.c., o acţiune pe raza comunei Creaca, context în care au identificat un tânăr de 33 de ani, din comună, bănuit de comiterea a trei infracţiuni de furt calificat.

Din cercetări s-a stabilit că acesta a pătruns în perioada  septembrie 2019 – martie 2020, într-o locuinţă şi o anexă gospodărească, de pe raza comunei, de unde a sustras patru camere de supraveghere, o căruţă şi o drujbă. Tot în perioada menţionată, cel în cauză a mai sustras de pe câmp lucernă în valoare de 500 lei.

În cauzele penale instrumentate a cauzat un prejudiciu total în valoare de 5500 lei, din care s-a recuperat 40 %.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infarcţiunii de furt calificat.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia. 

Recomandari

Alte Articole