Tânăr din Buciumi, arestat preventiv pentru tâlhărie Reviewed by CD on . Un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Buciumi,se află,începând de joi, 15 octombrie, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, acesta fiind acuz Un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Buciumi,se află,începând de joi, 15 octombrie, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, acesta fiind acuz Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Buciumi, arestat preventiv pentru tâlhărie

Tânăr din Buciumi, arestat preventiv pentru tâlhărie

Tânăr din Buciumi, arestat preventiv pentru tâlhărie

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Buciumi,se află,începând de joi, 15 octombrie, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, acesta fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni, printre care şi una de tâlhărie.
Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, în fapt, în data de 14 octombrie, la ora 23.48, I.M., din comuna Buciumi, a sesizat poliția prin apelul de urgență 112, despre faptul că la locuința acestuia a avut loc un scandal.
Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 23.30, I. M. și I.L. au fost agresați în fața imobilului, din localitate, de Cosmin L., în vârstă de 18 ani și Marin C. de 27 ani, ambii din comuna Buciumi. Totodată, prin folosirea violenței, suspectul, Cosmin L., l-a deposedat pe I.L., de suma de 50 lei. Ulterior, acesta a pătruns fără drept în curtea locuinței lui I. M. și a distrus un geam de la ușa de acces în locuință. Suma de bani a fost recuperată și restituită păgubitului.
Astfel, joi, 15 septembrie, suspectul, Cosmin L., a fost reținut și depus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, iar în cursul zilei de vineri,16 octombrie,a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere. Față de tânărul de 27 ani, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de complicitate de infracțiunea de tâlhărie calificată.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus