Tâlhărie comisă de un minor în Zalău Reviewed by CD on . Marţi, 20.08, în jurul orei 16.45, jandarmii au fost sesizaţi cu privire la furtul unui bun aparţinând unui minor. În urma verificărilor s-a stabilit că, în jur Marţi, 20.08, în jurul orei 16.45, jandarmii au fost sesizaţi cu privire la furtul unui bun aparţinând unui minor. În urma verificărilor s-a stabilit că, în jur Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tâlhărie comisă de un minor în Zalău

Tâlhărie comisă de un minor în Zalău

Tâlhărie comisă de un minor în Zalău

Marţi, 20.08, în jurul orei 16.45, jandarmii au fost sesizaţi cu privire la furtul unui bun aparţinând unui minor.
În urma verificărilor s-a stabilit că, în jurul orei 14:30, în Parcul Central din Zalău, un minor de 13 ani a sustras o boxă portabilă de la un alt minor de aceeaşi vârstă. Conjunctura a făcut ca, ulterior, atât făptuitorul cât şi persoana păgubită să urce în acelaşi mijloc de transport în comun, minorul păgubit având cunoştinţă despre prezenţa făptuitorului în autobuz. O persoană adultă aflată în mijlocul de transport, observând starea de nelinişte a minorului şi faptul că acesta vorbea la telefon descriind cele întâmplate, a solicitat prezenţa jandarmilor.
În cauză, jandarmii au întocmit acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de „furt”, conform Art. 228 Cod Penal, acte ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor, iar bunul sustras a fost recuperat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus